Shell MasterCard kredittkort
Shell MasterCard kredittkort

Norge er et langstrakt land, og det er mange steder påkrevd at en kjører bil. Dagens bensinpriser fører til at persontransport kan bli dyrt. Når man vurder et kredittkort bør en også ha dette i bakhodet. Flere kort kommer med gode rabatter på drivstoff, og er absolutt å foretrekke med det i tankene. Vi anbefaler alltid at man sammenligner flere kort før man bestemmer seg. Det kan også være en ide å ha flere kort med ulike fordeler.

Shell MasterCard

Dette er et kredittkort utstedt av Ikano Bank, som samarbeider med Shell om dette kortet. I dette kortet ligger en rabatt hos alle Shellstasjonene i landet, på 40 øre literen, og 1% rabatt på alle andre innkjøp. Kortet gir også gode prosenter på kjøp av bildekk gjennom Vianor, her er det 12% rabatt å hente. Kredittgrensen i kortet er på kr 75 000, med en effektiv rente på 26,05%. Denne kan bli lavere om en ikke benytter maksimal kreditt. Best uttelling på bensinrabatten får du om du betaler kreditten innen rentefrie dager.

NAF Extra

Medlemmer av Norges Automobil Forbund har mange fordeler, og her er en til; NAF Extra. Kredittkortet er et godt tilbud til NAF’s medlemmer, og bensinprisen betydelig lavere om man fyller konsekvent hos Shell. Dette da NAF-rabatten der allerede er på 30 øre, og i kortet ligger en cashback rabatt på 3%. Maksimal kreditt på kredittkortet er kr 100 000 og renten på maksimalt beløp vil bli 25,80. I tillegg kommer cashback poeng på bla flyreiser og reise – og avbestillingsforsikring. Kortet krever ikke tilknytning til en spesiell bank, men du må vøre NAF-medlem.