Kredittkort
Kredittkort

Når du står ved valget av kredittkort så er det ikke så lett å velge. Det er mye å ta hensyn til som renter, gebyrer, betalingsutsettelsestiden, fordeler, ulemper, rabatter og tilbud som følger med. Men det kanskje viktigste valget du tar er om det skal være et VISA eller Mastercard. De fleste får jo en VISA-del med i bankkortet sitt, og det fungerer jo overalt siden det er begge deler.

Ikke alle steder aksepterer MasterCard

Bruken av kortet er det viktigste. Fortsatt er det noen steder som ikke aksepterer Mastercard, og da er det vanskelig at det blir ditt hovedkort, ettersom VISA har en litt større markedsandel.

Reiser du mye?

Er du mye ute å reiser så kan det være enklere for deg med et Mastercard, det er akseptert i flere land enn VISA, på den andre siden; VISA har flere steder du får brukt kortet. Så da er det lurt å på forhånd sjekke de stedene som du ønsker å reise til.

re:member – Både MasterCard og VISA!

Uansett så er ikke valget ditt det aller viktigste rundt hvem av dem du velger. For begge jobber hardt med å være tilstede i flere land og i flere butikker, restauranter og på nett. Slik at du som forbruker ikke skal tenke over hvilket kort du har. Alle fordelene som du får med kredittkort er uansett noe du kan få med begge typene kort. Noe som re:member kredittkortet viser deg. For hos dem kan du velge selv om du vil ha VISA eller Mastercard, med de samme fordelene på begge.

Sørg for å få fordelene!

For deg som kunde så har det liten påvirkning. Så gå for den du føler passer deg best, eller gjør som så mange andre og få deg et av hvert, så er du sikker uansett hvor du drar i verden. Bare sørg for at du får deg et kort som innehar de fordelene som du er ute etter med et kredittkort.