Kredittkort
Kredittkort

Alle kredittkort har sine fordeler og ulemper, man kan kanskje si at fordelen er at du har en kreditt og ulempen rentene. Et Premiumkort gir deg fordeler som fort opphever ulempene, om du husker å betale benyttet kreditt innen den rentefrie perioden. I kredittkort med navn, som Premium, er fordelspakkene bedre og kreditten høyere.

Cresco Card Premium

Dette kortet er et kort som gir store fordeler ved fylling av bensin. Kortet er knyttet opp til American Express og kan dermed benyttes verden over. Det gis hele 3% rabatt på bensin uansett hvor du fyller. Rabatten gis opp til kr 1 500 pr år. Kjører du mye er det virkelig penger tjent! Samtidig gi det 1% rabatt på alle andre kjøp, det uten beløpsgrense oppad pr år. Kortet har en aldersgrense på 20 år, og maksimum kreditt er kr 75 000. Effektiv rente er relativ høy, og er på 32,90%, og rentefri periode er opp til 45 dager.

SAS EuroBonus Premium

Reiser du mye med SAS, privat eller i jobbsammenheng er dette absolutt et kort for deg. Kortet er spekket med fordeler spesialsydd for reise. Det kan nevnes reiseforsikring, nødkontanter (ekstra gebyr), tilgang til flyplass lounge i Norden og eget bonusprogram. Når du får kredittkortet har det allerede 6 000 EuroBonus poeng. I tillegg gis det 15 poeng for hver hundrelapp kortet belastes med. Disse poengene kan benyttes til å betale for reise og hotellopphold både hos SAS og deres samarbeidspartnere. Kredittgrensen er helt opp til kr 150 000, med 45 rentefrie dager. Effektiv rente er på 23,07%.