Shell MasterCard kredittkort
Shell MasterCard kredittkort

Drivstoff koster en del i Norge, og ved mye bilkjøring vil det bli dyrt i lengden. Vurderer du å få et kredittkort vil det da være lønnsomt å se på kort som har gode rabatter på bensin og diesel. Dette vil ikke bare være for dem som kjører langt. Husk at mye småkjøring krever høyere bensinforbruk. Dermed er gode bensinkort også gunstig for denne typen kjøring.

Shell MasterCard

Ikano Bank kan, i samarbeid med Shell, tilby dette kortet. Her er det en del å hente, og ikke bare med rabatt på bensin. Rabatten på bensin er 40 øre literen, men i tillegg er det 1% rabatt på andre innkjøp. Rabatten gjelder kun hos Shellstasjonene. Trenger du nye bildekk får man 12% rabatt hos Vianor. Det er opptil kr 75 000 i kreditt, og benyttes hele er renten på 26,05%. Betaler man innen de 50 rentefrie dagene er ikke dette noe problem. Selvfølgelig kan man også ta ut kontanter, men vær obs på at det har en rente på 4%.

NAF Extra

Sammen med Terra Finans og Kredittbanken AS har NAF et kredittkort til medlemmene sine; NAF Extra. Dette kortet vil kombinert med NAFs normale bensinrabatt hos Shell gi god uttelling. Normal rabatt er på 30 øre literen for medlemmer, og kortets 3% cashback kommer på toppen av dette. I tillegg er det cashback-poeng på bla flyreiser. Kreditten som ligger i kortet har et tak på kr 100 000. Renten på maksimal kreditt vil ligge opp mot 28,80%. Skal man ha full uttelling på drivstoffrabattene bør en betale inn benyttet kreditt innen de 45 dagene med rentefritak.