Kredittkort
Kredittkort

Selv om du har kontroll på økonomien din og ikke sliter med å betale for deg, så er det en god idé å ha et kredittkort. Slike kort er meget praktiske og har mange bruksområder, samt fordeler som du kan dra nytte av i ulike situasjoner. Faktisk så mener vi at det ikke finnes noen grunn til å ikke eie et slikt kort!

Fordeler og bonuser overalt

Det er såpass mange fordeler og bonuser med norske kredittkort at det nærmest er dumt å ikke dra nytte av de. For eksempel så kan man spare penger når man handler med kortene, samtidig som man får rabatter og avslag i utvalgte butikker. Videre så koster det ikke noe å bruke et kredittkort, og man kan utsette betalingen uten ekstra kostnad i halvannen til to måneder. Perfekt dersom man skal gjøre et større innkjøp, eller legge ut for et kompis-julebord der du vet at det finnes trege betalere.

Sikkert og nødvendig

For mange er det en veldig stor trygghet å vite at man har et kredittkort i bakhånd dersom man skulle få et plutselig behov for penger. Samtidig har man alltid to kort for hånden, og dersom bankkortet ikke skulle fungere, så er det ikke verre enn at man drar opp kredittkortet og får betalt for seg. Glem heller ikke at mange kredittkort har reiseforsikring inkludert og således er perfekt for reiseglade nordmenn.