Kredittkort
Kredittkort

Selv om naboen eller kameraten din er veldig fornøyd med det kredittkortet han har skaffet seg, så betyr ikke det at det samme kredittkortet er riktig kredittkort for deg. Dette fordi at han kan ha et helt annet bruksmønster enn deg, slik at du ikke drar samme fordeler av kortet som han. Vi forklarer hvorfor.

Kredittkortene har blitt unike

For et kredittkort er ikke lengre bare et kredittkort, men noe nokså unikt. For mens det ene kortet kan ha høy rente og massevis av bonuser og rabatter, så har det andre kredittkortet meget lav rente og egner seg bedre for å handle ting på avbetaling med. Derfor blir det opp til deg selv å vurdere hvilket kredittkort som passer til ditt bruksmønster. For det er slettes ikke alle kort som er like, og det vil være dumt å bruke et kort der du ikke får dra nytte av alle fordelene. Hva skal du med reiseforsikring dersom du aldri reiser noe sted?

Sammenlign kredittkort før du søker

Gjennom oversikten på nettsidene våre er det en enkel sak å sammenligne de ulike kredittkortene. Her får du full oversikt over hvilke fordeler og bonuser hvert enkelt kredittkort har, samtidig som du kan sammenligne vesentlige tall som renter, gebyrer og så videre. Deretter kan du enkelt trykke på søke-knappen for å legge inn en søknad om kredittkortet. Enkelt og greit!