Kredittkort
Kredittkort

Utviklingen innen kredittkortmarkedet har i løpet av de siste årene skapt en del kredittkort som er klart overlegne bankkort på mange områder. De vanlige bankkortene har sine egne styrker, og det er det viktig å være klar over. Trenger du kontanter fra minibank, og det fortsatt er penger igjen på kontoen, så er bankkort langt rimeligere enn det gjennomsnittlige kredittkortet.

Kredittkort har rentefrie perioder

Kredittkort er overlegne når det kommer til å gjøre innkjøp i butikker, og det er to hovedgrunner til det. For det første så har innkjøp gjort med kort en rentefri periode. Dette betyr at du har fått et gratis lån, som er gratis forutsett at du betaler regningen når den kommer. Den andre fordelen med kredittkort er fordelsavtalene som varierer fra kort til kort. Med noen kort som re:member card kan du for eksempel handle gunstig i mange nettbutikker. Du velger selv hvilke, men i noen får du så mye som 25% rabatt på kjøpte varer når du bruker kortet. Dette betyr samlet en mer fleksibel økonomi, og rimeligere innkjøp. Kortene på våre sider er vanligvis gebyrfrie så der er ingen ekstra kostnader.

Mange kredittkort gir deg forsikringer gratis

Mange kredittkort gir deg attpåtil gratis forsikringer for ting du foretar deg med kortet. Her snakker vi vanligvis om ting som reiseforsikring på turer, hvor du har brukt kortet til å betale halve turen. Flere kort lar deg inkludere flere folk i slike forsikringer, eller hele husstanden, hvis dere reiser sammen. Handler du på nett så er du også der sikret ekstra sikkerhet, med forsikring av kjøpet. Vilkårene varier fra kort til kort, men fordelene er mange.