Kredittkort
Kredittkort

Det vil lønne seg å ha mer enn ett kredittkort. Ved å ha et kort for enhver anledning vil man få større økonomisk spillerom, men man kan også unytte alle fordeler og goder som man får fra kredittkortselskapene. Å ha flere kredittkort er helt ufarlig, og ved riktig bruk vil det faktisk lønne seg å ha flere kort i lommeboken når du handler neste gang.

Kredittkort gir gratis flyreiser

Enkelte kredittkortselskap har spesialisert seg for å tilfredsstille deg som reiser mye. Blant annet kan man få bonus i form av cashpoints ved å bruke Bank Norwegian sitt kort. Denne bonusen varierer på mellom 1 og 20 % avhengig av om man handler flyreiser eller bare foretar varekjøp, men alle cashpoints eller bonuspoeng kan senere brukes til å kjøpe rabatterte flyreiser hos Norwegian. Det hender også at Bank Norwegian har kampanjer der du får flere cashpoints ved å handle spesielle varegrupper, så det lønner seg å følge med på nyhetsbrevet til Bank Norwegian for å kunne få mest mulig bonus. Har du samlet opp nok bonuspoeng kan du faktisk benytte dine cashpoints til å betale hele dine neste flyreise, og dermed fly gratis kun ved å bruke riktig kort.

Få best reiseforsikring med kredittkort

Mange kredittkort tilbyr også gratis reiseforsikring når du betaler minimum 50% av din ferie eller reise med kredittkort. Disse reiseforsikringene gjelder i alt fra 15 til 45 dager, så her er det viktig å sjekke alle vilkår før man betaler reisen sin, slik at man er sikker på at man er dekket for hele perioden. De ulike kredittkortselskapene har også forskjellige vilkår i sine reiseforsikringer, så det lønner seg å lese forsikringsvilkår nøye før man bestiller ferien med et bestemt kort. De aller fleste kredittkort på markedet tilbyr gode og konkurransedyktige reiseforsikringer (les: Hva dekker reiseforsikringen?) som passer for de aller fleste, så det vil ofte lønne seg å bestille ferien med kredittkort.