Kredittkort
Kredittkort

Det har seg nemlig slik at det å bestille kredittkort på Internett bare blir mer og mer populært blant nordmenn, så derfor dukker det stadig opp nye tilbydere av kort. Man bør luke ut de dårlige og gå for de beste, eller kanskje det beste, som heter 365Privat MasterCard.

Kåret til best i test

Og dette er ikke noe vi bare sier. Flere av de største dagsavisene har kåret 365Privat MasterCard til landets beste kredittkort, opptil flere år på rad. Hvorfor, lurer du kanskje på da? Jo, hovedårsaken er bonusprogrammet som er knyttet til kortet. Her kan du nemlig spare flere tusenlapper i året bare ved å bytte kort når du betaler.

For med kredittkortet får du nemlig 3,65% rabatt i tre utvalgte bransjer – henholdsvis klær, sko eller når du fyller drivstoff. Dette gjør at fruen i huset kan spare penger når hun handler, og dere begge kan spare massevis når dere fyller bensin eller diesel. Ved dagens bensinpriser kan man spare omkring 40 øre literen, og 30 øre ekstra dersom man fyller hos Esso!

Har også greie betingelser

Når vi ser på betingelsene for 365Privat MasterCard så er dette bare et helt greit kredittkort, med en maksimal kredittgrense på kr 50 000 og en noe høy effektiv rente på 25,21%. Her lønner det seg altså kun hvis man skal utnytte bonusen og betaler tilbake innen de 45 rentefrie dagene har løpt ut. Dette kortet er nemlig , som du kanskje ser, kun gunstig hvis du er økonomisk bevisst, ikke hvis du er den typen som har mye kredittkortgjeld og ikke betaler hele regningen ved forfall.