Kredittkort
Kredittkort

Å kåre landets beste kredittkort er ingen enkel sak, med et marked som nesten overfaller deg med ulike tilbud. Allikevel er det noen som skiller seg ut, med ekstra gode betingelser som lav rente og høy kredittgrense, samtidig som det kan tilby bonuser som gjør at det faktisk lønner seg å handle med dette kortet.

Få deg 365Privat MasterCard

Det er den danske banken 365Direkte som står bak 365Privat MasterCard, kortet som vi snakker så varmt om. På kort tid har det blitt svært populært over hele landet, og nå skal vi altså fortelle deg hva som gjør det så bra. Den effektive renten på 25,21% er ikke spesielt lav, men dette er først og fremst et kort beregnet for deg som ønsker å utnytte bonusfordelen kortet kommer med.

Man får nemlig 3,65% av alle kjøp man gjør tilbake som bonus, innenfor en utvalg bransje (enten sko, klær eller drivstoff). Dette gjør at kortet egner seg spesielt godt som et såkalt «bensinkort», da du får omkring 50 øre i rabatt uansett hvilken kjede du velger å fylle tanken hos. Velger du Esso får du 30 øre ekstra, slik at du nesten kan spare et kronestykke per liter du tanker på bilen din. Dette er et kredittkort som også gir deg rabatter på overnatting hos Rica-kjeden, billigere leiebil hos Avis og Hertz samt en del andre gunstige rabatter.