365privat MasterCard kredittkort
365privat MasterCard kredittkort

Et populært Mastercard på markedet er 365Privat Mastercard. Dette kortet har gode brukervilkår og ikke minst en god kredittgrense på kr 50 000. Dette er mer enn nok til å dekke alle typer uforutsette utgifter, fra tannlege til verkstedsregninger. Kortet kan brukes i de fleste butikker, dette er et forhåndsgodkjent lån. Fleksibiliteten er den store fordelen med dette kortet. De første 45 dagene er rentefrie, noe som i praksis betyr at du har et helt gratis lån i denne perioden. Hvis du betaler hele regningen når den kommer, betaler du ikke et øre mer enn det du brukte. Du kan og velge å utsette betalingen, og da betale bare minimumsummen. Du behøver ikke å forhandle med långiveren, du bare betaler akkurat så mye du vil, så lenge du dekker minimumsummen.

Gode rabatter med 365Privat Mastercard

365Privat Mastercard har ingen innebygget reiseforsikring. Dette er ganske uvanlig for et Mastercard, men det gir deg flere andre gode rabatter. Når det kommer til drivstoff får du 30 øre i rabatt per liter hos Essostasjoner i Norge. I tillegg er dette kredittkortet med i cashback systemet. Dette betyr at du vil få ca. 3.65 % av kjøpesummen tilbake hvis du betaler med kortet i visse butikker. Hele prosessen er selvsagt automatisk, så det eneste du må fokusere på er å bruke kortet i de rette butikkene.

Kort oppsummert

Kredittgrensen på 365Privat Mastercard er kr 50 000 og du må være 21 år for å søke om kredittkortet. Det er raskt og enkelt å søke om dette kortet. Du kan bruke det i alle butikker som aksepterer Mastercard. Det er 45 dagers rentefritak og ingen gebyrer på varekjøp.