re:member kredittkort
re:member kredittkort

Forbrukerne som velger re:member kredittkortet kan nyte godt av en rekke gode fordeler. For dette kredittkortet har både en av de lengste rentefrie periodene på markedet, samt en høy kredittgrense. Den rentefrie periode er på hele 52 dager. Etter disse dagene kan du velge å betale bare regningen når den kommer engang i måneden, eller du kan betale hele summen. Det er opp til deg å bestemme hva du har råd til. Rentene vil selvsagt begynne å løpe på den gjenværende lånesummen. Mak sum, altså maks kredittgrense på dette lånet er kr 150 000. Du kan bruke så mye eller så lite av denne summen du ønsker. Trenger du å pusse opp badet, må du nok bruke mye av summen. Skal du kjøpe deg en ny seng, trenger du å bruke mindre. For å få maks kredittgrense, må du søke spesielt om dette.

Mange butikker, mange fordeler

De som bruker re:member kortet mye når de er ute og handler, vil fort oppleve at de får mange gode rabatter. Fordelsprogrammet, eller rabattprogrammet til re:member kortet dekker et stort utvalg forskjellige butikker og ikke minst, forskjellige bransjer. Derfor vil de aller fleste oppleve at de sparer penger på å bruke kortet. Husk, det er ingen renter de første 52 dagene. Dermed kan du nyte godt av alle rabattene, uten at det koster deg et øre. Rabattene trekkes automatisk fra i kassen når du betaler med re:member kortet. En annen viktig fordel med dette kortet er selvsagt at man får en gratis avbestillings-og reiseforsikring. Det eneste kravet er at man bruker re:member kortet til å betale minst 50% av reisen. Selvsagt er hele prosessen automatisk. Det eneste du må gjøre er å bruke kortet.

Fleksibel nedbetalingstid og enkel administrering

Hver måned vil du få en regning fra re:member kortet. Har du ikke brukt kortet, betaler du ingenting. Hvis du har brukt kortet, må du betale en minimumssum. Denne summen er vanligvis på et par hundre kroner. Den resterende summen kan du betale inn i avdrag som du selv bestemmer størrelsen på. De første 52 dagene er rentefrie, men etter dette begynner rentene å tikke inn. Det hele administreres rett på nett, enkelt og praktisk.