Kredittkort
Kredittkort

I løpet av mange år så har MasterCard bygd opp et gigantisk nettverk som lar deg betale med ditt MasterCard kredittkort i nesten alle verdens lands, så lenge elektrisitet og Internett er tilgjengelig.

Smart å ha et ekstra kort

Fordelen med å ha et MasterCard kredittkort er naturligvis at du alltid har penger tilgjengelig, selv om saldoen skulle være tom. Det er også enkelt for deg å skille mellom de ulike kortene, siden bankkortet ditt etter all sannsynlighet benytter seg av Visa-teknologi.

På den måten kan det også være greit å ha et MasterCard kredittkort. Kanskje skulle alle serverne til Visa slokne på et tidspunkt, og da er greit å ha et annet kort som fungerer. MasterCard finnes også kun i form av kreditt da de ikke utsteder vanlige bankkort, slik som Visa gjør.

Ekstra rettigheter ved netthandel

Når du handler med et MasterCard kredittkort (les mer om slike kort på sammenlignkredittkort.no) på nettet blir du automatisk beskyttet av norsk lov. Du får for eksempel avbestillingsforsikring dersom du bestiller en reise og skulle bli syk, og er også sikret dersom du kjøper en vare som aldri kommer opp.

Et slikt kort er altså ypperlig for å forhindre svindel. Og de fleste MasterCard kredittkort kommer uten gebyrer, slik at du kan bruke det helt gratis dersom du betaler regningene dine tidsnok.