Kredittkort
Kredittkort

Som du kanskje vet, svært mange kredittkort er knyttet opp mot det kjente MasterCard-systemet, også en rekke populære og kjente norske MasterCard kredittkort. Dette betyr at du kan bruke kortet hos alle brukersteder og i alle minibanker som aksepterer MasterCard, nærmere bestemt i over 210(!) land, så du er sikret at du alltid har mulighet for å betale for varer og tjenester med slike kort! Men hvilke norske MasterCard kredittkort anbefales?

Norske MasterCard kredittkort

I norge finnes, som nevnt tidligere, mange slike kort. De som anbefales av oss er 365Privat MasterCard, re:member og Shell MasterCard. Dette er kredittkort som gir deg gode betingelser (lave renter og gebyerer o.l.), samt mange eksklusive fordeler ved bruk. Du kan blant annet få cashback (en prosentandel av kjøpesummen tilbake), drivstoffrabatt, tilgang til fordelsprogrammer, spesialtilbud på utvalgte produkter, gratis reise- og avbestillingsforsikring m.m. Legg merke til at hvert kort gir deg forskjellige fordeler (klikk her for å lese mer)!

Hvordan bestille disse kortene?

Du kan enkelt bestille disse kredittkortene på nett, det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et enkelt søknadsskjema, deretter vil din søknad behandles (enten automatisk eller manuelt). Blir den innvilget, så er kortet i posten innen få dager (8-10). Det beste er at du slipper å skifte bank eller lignende, slike MasterCard kredittkort blir nemlig utstedt av uavhengige kortselskaper.