365privat MasterCard kredittkort
365privat MasterCard kredittkort

365Privat MasterCard er et populært og spennende kredittkort fra 365Direkte (et datterselskap i Danske Bank). Dette kortet er av mange store norske nettaviser (Dine penger, VG, Dagbladet og Nettavisen) omtalt som norges beste kredittkort (legg merke til at dette er for den disiplinerte bruker). 365Direkte reklamerer også med at 365Privat MasterCard gir deg norges råeste drivstoffrabatt. Er det hold i disse påstandene?

Hvilke fordeler får du?

For å komme med et godt svar er det essensielt å se på hvilke fordeler dette kredittkortet tilbyr.  365Privat MasterCard gir deg utrolige 3,65% cashback (dette vil si at du får penger tilbake) ved alle varekjøp på bensinstasjoner og i skobutikker og klesbutikker (i hele verden, begrenset oppad til kr 2 000 per år). Bruker du kortet når du fyller drivstoff på Esso-stasjoner i Norge, så får du 30 øre per liter drivstoff du fyller i ekstra rabatt, i tillegg til 3,65% cashback (81 øre tilsammen ved en pumpepris på 14 kr/liter). Ikke nok med dette, du får også rabatt på leiebil (fra Avis og Hertz), rabatt på hotell (Rica Hotels), rabatt på reiseforsikring (fra Travel Guard) og rabatt på strømforsikring/strømavtale (hos Ustekveikja Energi). Så det er ingen tvil om at dette er et kredittkort med mange fordeler!

Et stort minus

Et stort minus med 365Privat MasterCard er at reiseforsikring ikke er inkludert. Er du ikke en disiplinert bruker (dette er hvis du betaler hele kredittkortregningen ved forfall) betyr ikke rabattene eller bonusene allverdens, da forsvinner overskuddet i renter. I så fall finnes det noen få andre kredittkort med lavere rente!

Norges beste dricstoffrabatt?

I skrivende stund er det ingen andre norske kredittkort som kan matche drivstoffrabatten fra 365Privat MasterCard! Det finnes andre kort som også gir deg 3-4% i rabatt eller bonus i utvalgte kategorier, så kortet er ikke unikt i den sammenheng. Forskjellen ligger i drivstoffrabatten og 10% rabatt på utvalgte varer og tjenester, renten er heller ikke avskrekkende i forhold til konkurrenter (Eff. rente er 20,55% per år i skrivende stund).

Trenger du et forbrukslån istedenfor? Les mer om forbrukslån på http://www.finnforbrukslån.no.