Shell MasterCard kredittkort
Shell MasterCard kredittkort

Det er mange MasterCard å velge i på markedet i dag, vilkårene for deg som bruker blir bare bedre og bedre. Drivstoffrabatter, bruksbonus, rabatter og tilbud er noe av det som følger med i tillegg til lang rentefri kreditt og valgfri nedbetaling mot en variabel rente. Shell MasterCard er et slikt kredittkort.

Populært med egne kort

Det er også blitt populært for de store kjedene å ha sine egne kort i samarbeid med forskjellige banker. Det gjør butikkene i stand til å gi ekstra gode rabatter og tilbud til deg som kunde hos dem. Bensinstasjonskjedene er intet unntak. Her er det nesten et kort for hver bensinstasjonskjede i landet. Har du en favoritt bensinstasjon? Er det Shell? Ja, da kan du glede deg over Shell MasterCard.

Shell MasterCard – Mange fordeler

Shell MasterCard er et kredittkort som gir deg mange fordeler. Her er det et samarbeid mellom Ikano Bank SE og Shell som gjør at du kan få et slikt kredittkort. De har også koblet kredittkortet mot Trumf slik at du vil kunne spare opp Trumfbonus ved bruk hos butikkene som har dette, det gjør jo ingenting å få litt ekstra. I tillegg til dette er det 40 øre drivstoff rabatt per liter du kjøper hos norske Shell-stasjoner, og 1% bonus på alle kjøp du gjør med kortet (uansett hvor i verden du befinner deg).

Hvem kan få et Shell MasterCard?

For å kunne få Shell MasterCard må du ha fast inntekt og ikke ha betalingsanmerkninger. Da er det bare å fylle inn et kort søknadsskjema med opplysninger om hvem du er, hva du tjener og andre lån og utgifter du måtte ha. Deretter foretas det en elektronisk kredittsjekk og du kan signere avtalen med BankID. Enklere blir det ikke. Da får du et gebyrfritt kredittkort fra Shell og Ikano som gir deg hele 50 dager betalingsutsettelse med en kredittramme på mellom 5000 og 75000 kroner avhengig av hva du selv ønsker.

Trenger du forbrukslån istedenfor kan du finne det på http://www.finnforbrukslån.no.