Komplett Bank MasterCard
Komplett Bank MasterCard

Velger du å handle på netthandel med dette kortet får du en sikkerhet med på kjøpet. Med Komplett Bank MasterCard får du en kjøpsforsikring på inntil kr 25 000. Blir ut utsatt for ID-tyveri har du en dekning på inntil kr 100 000 til utgifter for juridisk assistanse.

Fordeler med Komplett MasterCard

Dette kortet har mange fordeler. Du får Cashback når du handler på Komplett.no eller Blush.no. Handler du på disse nettstedene får du 3% i Cashback. Handler du på andre nettsteder får du 2% og 1% på vanlig handel i butikk. Disse poengene som du får kan du konvertere til rabatter. Komplett MasterCard har en maks sum på kr 2000 på disse rabattene. Men velger du å handle på Komplett.no eller Blush.no dobles dette beløpet. For å oppnå disse bonus poengene må du selvsagt betale med kredittkortet. Det følger også med en reiseforsikring om du betaler 50% eller mer av reisen med ditt Komplett MasterCard kredittkort. Det er en kredittgrense på inntil kr 100 000 på dette kortet.

Slik får du Komplett MasterCard

Skal man søke om kredittkort herfra må man være fylt 20 år. Det er pålagt med en fast inntekt. Man må ha god økonomi uten aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Du går inn på Komplett Bank sine nettsider for å finne deres søknadsskjema. Når dette er fylt ut får man svar på søknaden samme dag. Det blir da sendt en kontrakt til deg i posten som du må underskrive og sende tilbake til banken. Normalt tar det da mellom 1 til 2 uker før du kan hente ut ditt kredittkort i posten. Grunnen til at du må hente det på posten er for din egen sikkerhet da kode vil komme i samme brev.