Kredittkort
Kredittkort

Et spesielt bra kredittkort for alle som reiser mye er Norwegian-kortet. Dette kortet gir ekstra gode fordeler for reiselystne, slik som 5% CashPoint på lavprisbilletter til utlandet med Norwegian. Hvis du vil sitte mer komfortabelt og ha mer fleksibilitet, kan du velge fullfleksbilletter hos Norwegian nesten gang du skal til utlandet. Da får du hele 20% Cashpoint på billetten. Fordelen med dette systemet er at det er helt automatisk. Det eneste du må gjøre er å bruke kortet. Poengene registreres og du får oversikten takket være den lettvinte nettløsningen. Poengene kan du bruke for å kjøpe flere reiser eller du kan bruke dem til andre ting. Det er flere muligheter når det kommer til cashpoint, et fleksibelt belønningssystem. Det er ikke bare på flyreiser du får cashpoints. Det er og en rekke andre butikker som gir deg Cashpoints når du handler hos dem. Med Norwegian kortet får du rundt 1% cashpoint hos en rekke butikker.

Norwegian kortet gir deg en god reiseforsikring

Kredittkort har vanligvis gode reiseforsikringer inkludert i kredittkortet. Dette gjelder og for Norwegian kortet. Dette kortet har en god avbestilling og reiseforsikring inkludert. Denne forsikringen aktiveres automatisk når du bruker kortet til å betale minst halvparten av reisekostnadene. Denne forsikringen dekker ikke bare kortholderen, men og ektefelle og barn under 21 år som er med på reisen. Forsikringen er helt gratis og er bare en av flere gode fordeler med dette kredittkortet.

Norwegian kortets gebyrer og kredittgrensen

Ettersom dette kortet er beregnet på dem som reiser, er det naturlig at man har gode fordeler på bruken av dette kortet i utlandet. Kortet har null kroner i gebyr på uttak i utlandet. I tillegg er det selvsagt ingen gebyrer tilknyttet bruken av dette kortet. Hvis du tar ut penger i Norge med dette kortet betaler du kun 39 kroner, mens det er ingen gebyrer på bruk av kredittkortet.
Maks kredittgrense på Norwegian kortet er kr 100 000. Dermed har du alltid litt ekstra penger i lommen når du har med deg Norwegian kortet. Når du først har brukt kredittkortet, har du 45 rentefrie dager. Betaler du alt inn med engang, får du ingen ekstra utgifter. Betaler du deler av summen, vil det være renter på den resterende summen.