re:member MasterCard kredittkort
re:member MasterCard kredittkort

re:member er et kredittkort som utstedes av Norges største kredittkortselskap, EnterCard. Selskapet har over 700 000 forskjellige kunder i Norge. Grunnen til dette er lett å finne. Kredittkort fra selskapet er gunstige, og kommer med en rekke fordeler som er tilpasset forskjellige bruksinteresser. Med kredittkort fra re:member er du godt sikret mot uforutsette utgifter. Kredittgrensen er på kr 150 000, og der er en del andre fordeler som følger kortet.

Fordeler med re:member kredittkort

En av de viktigste fordelene er at kreditten er rentefri i 45 dager med dette kredittkortet. Kortet gir også en rabatt på inntil 25% på mange varer, fra 200 kjente nettbutikker, gjennom fordelspakken som følger kortet. Kredittkort kan brukes til betaling i over 32 000 000 brukersteder i hele verden. De tingene som du kjøper, som det er rabatt på, merkes i systemet, og blir trukke av på den neste regningen. Kjøper du reise med kortet har du også automatisk en reiseforsikring. Betaler du via e-faktura er fakturaen også gratis.

Hvordan skaffer du deg kredittkort fra re:member?

Hvis du ønsker å skaffe deg re:member kredittkort, så kan dette enkelt ordnes på EnterCard sine nettsider. I løpet av noen minutter fyller du ut et skjema med personlig data, og leverer dette inn. Etter noen få dager er søknaden behandlet. Om du signerer søknaden med BankID går ting raskere. Pinkode velger du selv. Husk at det er viktig at du unngår tall som andre kan gjette seg til, slik som fødselsdager og liknende. Velg en kombinasjon som ikke er offentlig kjent. I løpet av få dager vil du få kortet i posten.