re:member MasterCard kredittkort
re:member MasterCard kredittkort

re:member MasterCard er et kredittkort for deg som er en aktiv shopper, reiseglad og har et stort fokus på sikkerhet rundt dine kjøp. Her får du et kredittkort som er gebyrfritt med rabatter nesten overalt hvor du ferdes. Rabatter i Nettbutikker, restauranter, og på Groupon i tillegg til at kortet er gebyrfritt og har reise og avbestillingsforsikring og en rekke andre forsikringer som du kan velge en gratis av første året. re:member MasterCard tilbyr nemlig ID-forsikring, billettforsikring, ekstra forsikring til bilfører og passasjerer, ransforsikring, betalingsforsikring og ved egenandel når du har leid deg bil. Sikkerheten din passes på og uforutsette utgifter skal unngås.

Et stilig kredittkort

Kredittkortet til re:member ser også veldig stilig ut med svart utførelse, noe som gjør det diskré og lekkert i lommeboken og ved bruk, eller et i en lys brun utførelse, valget er ditt. Utover alle fordelene som er nevnt over så er det også mange andre ting som gjør kortet litt mer personlig enn andre. Blant annet kan du velge din egen pin kode, noe som gjør det litt enklere å ha et ekstra kort med deg, når du slipper å ha en ny kode å forholde deg til, men kan bruke en som du kan fra før.

Enkelt å søke om kortet

For å søke om kortet er det enkelt å gjennomføre det på Internett. De har et enkelt skjema for valg av design på re:memberkortet, og det finnes i både Visa og Mastercard alt ettersom hva du selv ønsker. Så er det noen opplysninger om hvem du er som må fylles inn. Enkle og oversiktlige skjema som sørger for at det ikke er noe som kan misforstås. En kredittvurdering vil bli foretatt av dem for å sikre at du er i stand til å ha kortet, men det skal ikke være noe problem så lenge du ikke har betalingsanmerkninger og er i fast jobb. Så er det bare å gå ut å nyte hele 10% rabatt på utvalgte restauranter i tillegg til alt det andre re:memberkortet har å tilby!

Vil du har mer informasjon, da kan du besøke http://www.finndittkredittkort.com. På denne nettsiden kan du enkelt sammenligne kredittkort, og finne et kort som passer deg!