Kredittkort
Kredittkort

En stor variasjon i fordelsprogrammer er en av grunnene til at mange velger å skaffe seg et ekstra kredittkort. Det finnes et stort utvalg av lokkemiddel som kredittkortselskaper og banker bruker for å fatte kundenes interesse. Om man holder hodet kaldt og tunga rett i munnen kan man spare penger samtidig som man øker sin økonomiske sikkerhet. Hvis man er et ordensmenneske som ønsker å spare noen hundrelapper i måneden er dette en god løsning. Kanskje betaler den neste sydenferien for seg selv, når man handler fornuftig i 2016.

Les: Bruk mulighetene kredittkort gir deg.

Kredittkort med sterke fordelspakker

Både med Flexi Visa og 365 Private MasterCard (se vår omtale her), får man med et godt bonusprogram. Henholdsvis har man muligheten for Cash-Back på 4% og 3,65% i det segmentet som man selv velger å favorisere. Om man bor på landet i Norge, bruker man bilen ofte. Disse to kortene kan for eksempel stilles inn til å gi rabatter på bensinstasjoner, noe som innebærer at man sparer mye drivstoff.

Se på markedets beste kredittkort

På vår side presenterer vi markedets beste kredittkort. Hvilket kort som er best for deg, og som gir deg de fordelene som du trenger er det bare du som kan avgjøre. Det finne skort for den som reiser mye. yA Kredittkort gir gratis kontantuttak om du skulle være i en knipe, og det gir gratis reiseforsikring om du har betalt reisen med kortet. Det finnes kort fra flyselskapene som gir deg ekstra bonuspoeng som kan brukes til flyreiser, både fra SAS og Norwegian. Utvalget er stort, og dekker det meste av varer og tjenester.

Flere kredittkort har gode rabatter.