Annonse

Komplett MasterCard

Komplett Bank MasterCard
Komplett Bank MasterCard

Komplett MasterCard er et nytt kredittkort på markedet, som tar sikkerheten ved netthandel et steg lenger. Å betale med kredittkort på internett er allerede den beste løsningen, sett i forhold til forbrukernes rettigheter, men med Komplett Bank MasterCard får du mer på kjøpet. Kortet har gratis kjøpsforsikring på inntil kr 25 000. Denne gjelder dersom varen blir skadet under frakt, eller stjålet senere ved innbrudd eller ran. I tillegg får du også gratis ID-tyveriforsikring. Summen her er på inntil kr 100 000, som kan brukes til eventuelle advokatutgifter dersom du utsettes for identitetstyveri. Det er viktig å huske at du uansett er ganske trygg, så lenge du bruker hodet når du handler på nettet. Å betale med debetkort eller kontantoverføringer, er faktisk langt mer risikabelt. I tillegg til de gratis forsikringsordningene, kan du tegne en betalingsforsikring om du skulle mene du trenger det.

Komplett Bank MasterCard er gratis å skaffe seg, har ingen årsavgift og er 100% gebyrfritt. Du får 50 dager med rentefritak ved kjøp av varer og tjenester, med en kredittgrense på kr 100 000. Renter blir belastet for uoppgjort kreditt etter disse 50 dagene, men inntil da har du et rentefritt lån. Rentesatsen er i skrivende stund på 24,20% nominelt. Denne løper fra uttaksdatoen dersom du bruker kredittkort fra Komplett til å ta ut kontanter. Det samme gjelder for transaksjoner med mobile betalingsløsninger som Vipps, mCash og MobilePay, samt bruk av kredittkort på Posten.

re:member MasterCard – Et kredittkort som inneholder alt

re:member MasterCard kredittkort
re:member MasterCard kredittkort

re:member MasterCard er et kredittkort for deg som er en aktiv shopper, reiseglad og har et stort fokus på sikkerhet rundt dine kjøp. Her får du et kredittkort som er gebyrfritt med rabatter nesten overalt hvor du ferdes. Rabatter i Nettbutikker, restauranter, og på Groupon i tillegg til at kortet er gebyrfritt og har reise og avbestillingsforsikring og en rekke andre forsikringer som du kan velge en gratis av første året. re:member MasterCard tilbyr nemlig ID-forsikring, billettforsikring, ekstra forsikring til … Les mer