Kredittkort
Kredittkort

Vi har funnet frem to MasterCard kredittkort av den beste sorten. Det ene har svært gunstige betingelser og rabatter, mens det andre hjelper deg å småspare når du fyller bensin eller drar kortet i andre forretninger.

Super-kort fra re:member

EnterCard har laget det som er nordmenns definitive favoritt innenfor MasterCard kredittkort – og det heter re:member. Her får du en sinnsyk kredittgrense på opp mot 150 000kr, og hele 52 dager på å betale de ned igjen.

Kortet gir deg også tilgang til et spennende fordelsprogram kalt re:member reward. Ved å logge deg på her får du rabatter på utvalgte nettbutikker, og mange av disse er så høye som 25% av kjøpesummen. Handle på kreditt – og spar penger – bedre blir det ikke!

Bygg opp bonus med Shell Mastercard

Shell MasterCard er et kredittkort som ikke bare passer bra for deg som fyller bensin (du får 40 øre avslag på drivstoff), men også for alle som handler noe som helst. For med dette kortet får du tilbakeført 1% av alle kjøpene dine som Trumf-poeng. Disse poengene er vanlige penger og de kan du bruke på hva du vil! Shell MasterCard har også gunstige betingelser med kr 75 000 i kredittgrense og ingen gebyrer ved varekjøp.