365privat MasterCard kredittkort
365privat MasterCard kredittkort

Valg av kredittkort er individuelt, og ofte farget av at en leter etter en god rente. Dermed går en kanskje glipp av andre fordeler, som kan oppnås om en har et godt all-round-kort. 365Privat MasterCard kommer meget godt ut i tester, og vi kan ikke annet enn å si oss enige.

365Privat MasterCard

Kredittkort som er gode på flere områder er det ikke mange av, men her har Danske Bank A/S truffet godt. Rentenivået er egentlig litt midt på treet, 25,21%, men fordelsprogrammet i kortet veier opp for dette. Ønsker du slippe rentene er det ikke noe problem, betal innen de 45 rentefrie dagene er over. 365Privat MasterCard gir deg tilgang til maksimalt kr 50 000 i kreditt, og har aldersgrense på 21 år. Alle varekjøp betalt med kortet er gratis, men kontantuttak koster litt ekstra. Tar du ut penger i utlandet koster det kr 35, samt 1,75% i valutapåslag. Innenfor Norge koster samme tjenesten deg kr 35, samt 1,5% av uttakssummen.

Omfattende fordelspakke

Fordelspakken i dette kortet er virkelig utenom det normale. Her har du et kredittkort som vil spare deg for flere tusen på et år, om du er flink å utnytte fordelene. Fordelsprogrammet har noe som kalles CashBack, som betyr 3,65% rabatt hos utvalgte butikker. Dette vil si at du hver måned vil få tilbakebetalt en viss sum for innkjøp betalt med kortet. Du kan i løpet av et år få opptil kr 2 000 tilbakebetalt. Samtidig har kortet rabatt på drivstoff, som gir deg kr 0,30 i avslag for hver liter. Skulle ikke dette være nok kan det også nevnes rabatter på strømavtaler. Sparer du 10% på strømregningen pr år utgjør det for de fleste en god del penger. Sjekk også jevnlig 365Privats hjemmeside for kampanjer som kan dukke opp.