Kredittkort
Kredittkort

Kredittkortet er for mange helt nødvendig i hverdagen for å få full kontroll på alle utgifter og samtidig ha god sikkerhet i forhold til svindel og lignende som har blitt veldig utbredt de siste årene. Mange kredittkorttilbydere har relativt små grenser på kreditten din, spesielt dersom du er ny kredittkort kunde. Skal du ha et kredittkort som du kan bruke til det meste så er det viktig at kredittgrensen ikke er for lav, for da kan du risikere å gå tom for kreditt å bruke dersom du kommer over ekstra gode tilbud.

Hvilken kredittgrense kan du få?

Kredittgrensen på ditt kredittkort blir gjerne satt ut ifra en standard som banken eller kredittkorttilbyderne har satt, denne får alle nye kredittkort kundene. Det mange ikke vet er at du lett kan øke denne. Hos flere av tilbyderne ser jeg at kredittgrensen gjerne er et sted mellom 10.000 til 50.000 som standard. Det skulle holde for de fleste bruksområder, men bruker du kredittkortet til alle daglige kjøp og i tillegg skal ha ny sofa, kan det fort gå tomt.

Betal regningen ved forfall!

Derfor bør du fra du får deg et kredittkort ha dette i baktankene. Vær en god kunde og betal alle kredittkort regningene dine til forfall. Sørg for å ikke få betalingsanmerkninger og ha en ellers stabil økonomi. Når det har gått noen måneder, eller om du har fulgt dette fra starten så kan du følge disse enkle rådene. Ring opp til kredittkort leverandøren din, be dem om å øke grensen din i og med at du skal til å handle noe stort i ganske nær fremtid. I de fleste tilfeller så holder dette for en økning, de vil gjerne vite hvilken grense du ønsker og tar en kredittsjekk av deg på nytt. Dermed kan du lett øke grensen din fra 50.000 til 70.000, gjenta prosessen om noen måneder igjen og du havner fort opp i 100.000 klassen.

Hva du skal med en slik grense blir litt opptil deg, men alltid kjekt å vite at du har mer kreditt tilgjengelig enn du faktisk trenger.

Denne artikkelen er sponset av http://finndittkredittkort.com.