Kredittkort
Kredittkort

De beste kredittkortene som er på markedet i 2016 er ofte overlegne bankkort på mange punkter. Der er veldig enkelt å se hvilke punkter det er snakk om. Men de fleste kredittkort kommer det en rekke fordeler. For en smart bruker er det enkelt å utnytte disse, samtidig som man unngår diverse ulemper som kredittkort også kan føre med seg. La oss ta en titt på ulempene først:

Ulemper ved kredittkort

Mange tenker at kredittkort er ensbetydende med «dyrt», men dette trenger ikke å være tilfellet. Det er viktig å huske å betale kredittkortregningen på tiden (les mer om denne her), ellers kan det bety at ting blir dyrt. Dette forutsetter at brukeren har en oversikt over sin private økonomi, og at han vet hva han bruker, og hva han må betale for. Dessuten er det lurt å ikke bruke kredittkortet til å ta ut penger i minibank. Den som gjør det, setter i gang renten. Trenger man kontanter er det fortsatt lurt å bruke et vanlig bankkort til slikt. Tar man hensyn til disse to tommelfingerreglene, og setter seg inn i betingelsen til det enkelte kort, kan man spare mange penger.

Spar penger med kredittkort

Fordelene med kredittkort er mange. Du har kjøpsforsikring og rabatter hvis du handler online med kortet. Du får også rabatter i bestemte butikker, så det er bare å finne ut hvilke rabatter som passer til din livsstil. Disse varierer fra kort til kort, så se gjennom våre anmeldelser av de beste kredittkortene på markedet. Holder du deg til våre råd kan du spare mange tusen kroner i løpet av et år.