Kredittkort
Kredittkort

Det kan være kjekt å ha et kredittkort. Noe som også er grunnen til at riktig mange mennesker i dag har enten et eller to kort. Det gir mange fordeler, alt fra reiseforsikring på reisen, rabatter i butikker og tilgang til bonusprogrammer. Og så må en ikke glemme det praktiske ved å kunne utsette en del betalinger i inntil 50 dager og som oftest, uten at det koster noe. Men, før du sender søknaden av gårde, bør en tenke litt på hva det er som passer best for deg og hva kortet skal brukes til. Kredittgrensen på et kredittkort, er stort sett lik hos de fleste selskapene, det samme gjelder antall dager med rentefri betalingsutsettelse.

Kredittkort med mange rabatter

Så egentlig gjenstår det kun et par valg. Skal du bruke kortet til shopping og ønsker flere muligheter for rabatt i mange butikker? Eller skal du bruke kortet på reise, som backup til uforutsette utgifter og er mest opptatt av at kortet er billig i bruk? Om du ønsker et kredittkort som gir tilgang til mange rabatter, bør du søke etter slike kort på nettet. Da vil du få opp de kortene, som har det største utvalget av rabattordninger.

Kort med lav rente

Ønsker du et kort som er billig, med lav rente og et minimum av gebyrer, bør du søke etter rimelige kort på nettet. Igjen vil du få opp flere alternativer og kan se nærmere på hvilket kort som er best for deg. Når du har bestemt deg, er søknadsprosessen enkel. Send inn søknaden via nettsiden til det kortet du ønsker og du vil få svar på om denne blir godkjent eller ikke, i løpet av kort tid.